Bölüm öğretim üyelerimizden Doç. Dr. Seval Aksoy Kürü Okan Üniversitesi’nin 27-28 Nisan 2024 tarihlerinde gerçekleşen Psikoloji Günlerinde endüstri ve örgüt psikolojisinin güncel konularına ışık tutan bir konuşma gerçekleştirdi ve sektördeki yenilikleri paylaştı. Öğretim üyemiz aynı zamanda 3-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşen Çukurova Üniversitesinin düzenlediği I. Endüstri ve Örgüt Psikolojisi Kongresinde “Etik ve Adil Bir Bakış Açısıyla Sürdürülebilir Bir Çalışma Yaşamı Mümkün Mü? Sorumlu Liderlik Perspektifinden Bir Değerlendirme” başlıklı bir panel konuşması gerçekleştirdi.

1.jpeg (267 KB)

2.jpeg (273 KB)