2023-2024 Güz Dönemi Seçme Konular Dersleri İçerikleri

Psikoloji Türkçe Program

• Psikolojide Seçme Konular II - Doç. Dr. SEVAL AKSOY KÜRÜ - Endüstri ve Örgüt Psikolojisi kapsamında liderlik özelinde yürütülecektir.
  •
    • Yönetimli Araştırma IV - Doç. Dr. SİMAY İKİER - Öğrenci ve öğretim elemanının ilgisi dâhilinde bir konuda öğretim elemanının gözetiminde araştırma dersidir.

Psikoloji İngilizce Program

• Selected Topics in Psychology 8 - Dr. Öğr. Üyesi AZİZE ASLIHAN NİŞANCI - Working with families.
  •
    • Selected Topics in Psychology 9 - Doç. Dr. EKMEL GEÇER - Organized knowledge of theoretical and empirical issues involving internal dynamics of group, group behavior of the individual and intergroup relations.
  •
    • Directed Research II - Doç. Dr. ASİL ÖZDOĞRU - Supervised research with faculty members in an area of interest to the student and faculty.